The TRIO – Web Developer Kota Bharu, Kelantan

Web Developer Kota Bharu Kelantan
Pening cari web developer terbaik di Kota Bharu?

Eh, anda tahu tak, sekarang ni ramai yang berkecimpung dalam dunia perniagaan ‘online’. Tapi, ada satu benda yang selalu jadi halangan besar – website yang tak berkesan. Dah bayar mahal-mahal kepada web developer, tapi masih belum ada jualan seperti yang diharapkan. Sedih sangat.

“Eh, kenapa website saya tak ‘function’ macam yang saya nak ya?”

Biasanya tu yang selalu jadi keluhan kan? Sebenarnya, jawapannya simple jer. Mungkin website tu tak direka dengan betul. Ehh, jangan risau! The TRIO, web developer Kota Bharu, Kelantan yang memang fokus dalam pembangunan web yang terbaik, ada solusi untuk bisnes anda.

Bukan Asalkan AdaSiap Laman Web

Kami ni, bukan setakat nak bina website je tau. Klik klik klik, terus siap dan ‘deliver’ pada anda. Kami nak pastikan ‘website’ tu jadi “rumah digital” anda yang berfungsi dengan baik, menarik hati pelanggan anda dan pastinya, tak buat anda rugi dan lebur duit begitu sahaja.

Sebab kami yakin, setiap bisnes, tak sama keperluannya.

Nak tahu apa yang kami di The TRIO, web developer Kota Bharu, Kelantan tawarkan?

Web Developer Kota Bharu Kelantan
1

Pembangunan laman web korporatLaman web ni macam wajah anda kat dunia digital. Kena ‘smart’ dan berkesan. Website kena menonjol dan mencerminkan personaliti bisnes anda.

Web Developer Kota Bharu Kelantan
2

Pembangunan laman web ecommerceNak jual barang ‘online’? Dengan The TRIO, memang mudah. Tak payah risau pasal sistem bayaran atau apa. Semuanya kami ‘settle’kan!

Web Developer Kota Bharu Kelantan
3

Pembangunan Sales PageNak’ boost’ promosi produk dengan lebih spesifik? Kami bantu anda buat Sales Page yang bukan sahaja menarik, tapi memastikan produk anda mudah terjual sesuai dengan ‘target market’ anda.

Tapi, tu semua ‘standard’ je. Mesti dah ramai anda jumpa kan tawarkan servis di atas?

Sebab tu, kami memang lain dari yang lain. Sebab itulah uniknya The TRIO, Web Developer Kota Bharu, Kelantan ni.

4 sebab utama kenapa ramai klien kami pilih The TRIO untuk bantu bangunkan laman web mereka.

Web Developer Kota Bharu Kelantan
1

Custom-made eksklusif untuk andaKami faham, setiap bisnes ada keperluannya sendiri. So, kami bantu anda dapatkan website yang betul-betul sesuai dengan apa yang bisnes anda perlukan. Bukan dapat sedikit info, terus kami ‘proceed’ guna ‘template’ je.

Web Developer Kota Bharu Kelantan
2

Plugin / Extension Premium dengan harga rahmahBila buat web ni, lebih-lebih lagi yang ada fungsi luar biasa, memang perlukan plugin / extension tambahan yang harga ‘Yahudi’. Haha. Kami pun ketap bibir je tengok harga. Sebab tu, bila buat web dengan kami, plugin premium tersebut, anda akan dapat dengan harga rahmah je. Kos pembangunan laman web anda pun tak terlampau tinggi.

Web Developer Kota Bharu Kelantan
3

After sales support yang luar biasaLepas siap ‘website’, kami tak tinggal anda macam tu je tau. Ada masalah? Hubungi kami. Nak ubah-ubah sikit? Boleh je. Kami sediakan support sehingga 30 hari mengikut jenis ‘offer’ yang anda pilih.

Web Developer Kota Bharu Kelantan
4

Coaching eksklusifNi penting ni! Lepas ‘website’ siap, kami ajar anda cara nak ‘handle’ dan urus ‘website’ anda sendiri. Kami tak nak anda ‘blur-blur’ lepas dapat ‘website’ baru nanti. Nama dah eksklusif, jadi anda boleh pilih sama ada nak dapatkan atau nak KIV dulu sesi coaching ini mengikut keperluan anda.

The TRIO – Web Developer Kota Bharu, Kelantan

Bagi kami di The TRIO, sebagai Web Developer khas dari Kota Bharu, Kelantan, yang pentingnya, kami tak nak anda rasa seperti buang masa dan duit je bila buat laman web ni.

Kami faham bisnes anda penting. So, jangan risau. Nak bina website yang mantap? Jom, roger The TRIO, Web Developer Kota Bharu Anda!

Klik butang di bawah untuk WhatsApp Team kami.

Atau daftar sesi konsultasi percuma selama 35 minit untuk kami bantu diagnosis keperluan anda secara holistik.

Adeeb Zamil
Adeeb Zamil
Articles: 3